Gepard.jpg

Adventure Club

IMG_8727 (2).JPG

VELKOMMEN TIL ADVENTURE CLUB

ADVENTURE CLUB byder på en masse aktiviteter indenfor kunst, kultur, musik, design. Og desuden sport og events. Alle vil begejstres over samværet med dejlige åbne mennesker. Vi spiser på restaurant og arrangerer week-end ophold. Du vil hurtigt opnå venskaber på tværs af alder, uddannelser og oprindelse. Vi skal have det sjovt sammen; Jørk Hoffmann,
M: 4045 6660

FEST OG KONCERT HOS MARIA MOTELL

Maria Montell afholder privat fest og koncert den 14. maj. Deltag ved at sende mig en mail joerk.hoffmann@hotmail.com Der er 3 bands, der kommer og giver koncert. Fantastisk arrangement med middag fra grillen. Vi var 10, der deltog sidste år, - og vi alle oplevede den bedste fest nogensinde. Ja, store ord, men det var overdrevent fantastisk og vi alle glæder os til at komme igen. Og min søde ven Maria lagde hele forsamlingen ned med sin charme og varme. Arrangementet afholdes i Marias egen private park og hus, Af hensyn til reservationen bedes du indbetale 995,- kr.  på mobile Pay 40456660.

Maria-montell-book-hos-tajmer_edited.jpg
Billede2.jpg

GOLF I GILLELEJE 19. MAJ

Min gode ven Mogens Drehn inviterer os til at deltage i en række flotte og dejlige golfarrangementer i sommeren. Den 19. maj foregår det i Gilleleje. Vi er ca. 30 søde dejlige golfspillere, der spiller en miniturnering. Alle kan deltage, men man skal helst have et handicap under 36 for at få optimal fornøjelse. Arrangementet koster omkring 350,- kr. plus ca. kr. 50,-  til præmier o.lign. For beløbet får du green-fee plus en dejlig frokost; og præmier; Det bliver en skøn dag, send mig en mail, hvis du er interesseret. Jeg skal nok invitere Jer til de øvrige golfarrangementer de efterfølgende måneder.

EXCLUSIVE VIP GUIDED HAVNERUNDFART
Deltag på denne vidunderlige sejltur den 21. maj kl. 14.00

Vi gentager den populære aktivitet med Henrik Gutte Kochs flotte båd. Vi kommer rundt i Københavns Havn, - steder, som de færreste har besøgt. Vi ser på meget spændende arkitektur og hører fortællinger om både de nye og de gamle bygninger i havneområdet.
Efter et par timer slutter vi af i Christianshavns Kanal, hvor vi bliver sat af med direkte indgang til den lille kanalrestaurant i Ovengade Nedenvande, - hvis man ønsker at drikke en øl eller glas vin eller en snack.

Der kan deltage max. 11 personer. Hvis vejret ikke er godt, flyttes arrangementet til en anden dag. Ombord bydes på øl, vand, vin og chips. Tag godt med tøj på, for det er altid lidt køligere på vandet.

Meld dig til ved at betale kr. 295,- på mobile Pay 40456660.

Havneguiden.jpg
Udklip_edited_edited.jpg

AMARMINOEN 22. MAJ

Jeg gik selv Amarminoen for kort tid siden sammen med Charlotte, som er født og opvokset i området. Det er en skøn vandretur, og den byder på smuk og levende natur.

Vi går et par timer og nyder en picnic-frokost på vejen, - den skal jeg nok sørge for. Jeg har en picnic kurv med til alle med en lækker frokost, hvidvin, rødternet dug, m.v.

Charlotte vil underholde med indslag om historik og fuglekvidr.

I får nærmere besked om mødetidspunkt og sted. Men tilmeld dig med det samme ved at sende kr. 51,- på mobile Pay 40456660.

IMG_8727.JPG

GALLOPDERBY 8. AUGUST

Jeg har mange billetter endnu, - foreløbigt er vi 15, der deltager. Skynd dig at tilmelde dig ved at sende mig Mobile Pay 40456660, - jeg skal bede dig om kr. 55,-

Vi får en skøn dag med frokost og dejlig hvidvin. Og smukke dejlige mennesker. 

Galopbanen.jpg